Alegerile pentru postul de preşedinte al FC Barcelona vor avea loc la 18 iulie

FC Barcelona a anunţat, pe site-ul oficial, că alegerile pentru postul de preşedinte al grupării vor avea loc în data de 18 iulie.

192 afișări
Imaginea articolului Alegerile pentru postul de preşedinte al FC Barcelona vor avea loc la 18 iulie

Alegerile pentru postul de preşedinte al FC Barcelona vor avea loc la 18 iulie (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Candidaturile pentru postul de preşedinte vor putea fi depuse în perioada 27 iunie - 4 iulie, iar fiecare candidat trebuie să prezinte susţinerea scrisă a 2534 de membri pentru a intra în cursă.

La 8 iulie, Comisia Electorală va anunţa candidaturile valide, după care candidaţii se vor afla în campanie în perioada 9-16 iulie.

Actualul preşedinte al clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, a anunţat încă din luna ianuarie că "socios" (suporterii-membri) vor alege o nouă echipă de conducere la finalul sezonului, deşi iniţial alegerile erau prevăzute în 2016.

Josep Maria Bartomeu a preluat şefia clubului catalan în ianuarie 2014, după demisia lui Sandro Rosell. Iniţial, Bartomeu a prevăzut să ducă mandatul conducerii actuale până la final, dar poziţia sa de preşedinte neales de "socios" a fost afectată după o serie de scandaluri, în special de cel al interdicţiei FIFA de a efectua transferuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici