Alessandro Moggi: Mutu este un campion şi este normal să aibă oferte

Impresarul Alessandro Moggi a declarat, miercuri, pentru postul Sky, că este normal ca atacantul Adrian Mutu să aibă oferte şi a menţionat că românul şi-a manifestat mereu afecţiunea pentru Fiorentina.

20 afișări
Imaginea articolului Alessandro Moggi: Mutu este un campion şi este normal să aibă oferte

Alessandro Moggi: Mutu este un campion şi este normal să aibă oferte (Imagine: Mediafax Foto)

"Mutu este un campion şi este normal să existe interes pentru el. Există unele cluburi care şi-au manifestat un anumit interes, nu pot spune dacă unul este Schalke 04, însă ofertele au venit. Acum Mutu este la Euro şi se concentrează pe meciurile de aici. Adrian şi-a manifestat mereu afecţiunea pentru Florenţa şi acolo este un simbol. Va trebui să existe o întâlnire între jucător şi conducerea clubului", a declarat Moggi, citat de site-ul fiorentina.it.

Într-un interviu apărut pe site-ul violanews.com, Mutu a declarat că nu ştie nimic despre eventuale tratative directe cu Schalke 04. "Mă gândesc să rămân la Fiorentina şi sper că şi Fiorentina vrea acelaşi lucru. Acum vreau să am evoluţii bune la Euro-2008, iar apoi să revin acasă pentru a-mi îmbrăţişa familia. Maya Vega abia s-a născut şi deja îmi lipseşte", a afirmat Mutu.

Mutu a mai spus că forţa României constă în unitatea grupului. "Câte echipe merg, după un meci amical, să ia masa împreună? Noi facem acest lucru. Aceasta este o mare ocazie pentru România şi vrem să profităm de ea. Avem o echipă tânără şi vom da totul", a menţionat Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici