Alexa şi Zicu îl vor pe Marica la naţională chiar dacă nu joacă la VfB Stuttgart

Componenţii formaţiei FC Timişoara, Dan Alexa şi Ianis Zicu, consideră că excluderea lui Ciprian Marica din lotul grupării VfB Stuttgart nu trebuie să fie o piedică în faţa convocării acestuia la echipa naţională.

11 afișări
Imaginea articolului Alexa şi Zicu îl vor pe Marica la naţională chiar dacă nu joacă la VfB Stuttgart

Alexa şi Zicu îl vor pe Marica la naţională chiar dacă nu joacă la VfB Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ciprian îmi este prieten, îmi doresc foarte mult să-şi rezolve situaţia la Stuttgart. Îmi doresc asta pentru el, să aibă linişte, pentru că este un jucător foarte valoros care, atunci când este în formă, poate să ajute foarte mult echipa naţională. Mai este o lună şi sper să găsească o cale prin care să fie bine atât pentru el, cât şi pentru echipa naţională", a declarat Dan Alexa.

Ianis Zicu este bun prieten al lui Marica şi speră că problemele acestuia se vor rezolva cât mai repede.

"Pauza nu este atât de lungă, este doar o lună şi nu are atât de mult de pierdut. Este sănătos, nu trece printr-o accidentare şi cred eu că ne-ar fi util în partida cu Bosnia. Cu siguranţă el îşi va rezolva problemele, pentru că este un jucător foarte valoros, care nu duce lipsă de oferte. Important este să găsească înţelegere la clubul la care evoluează acum şi cu siguranţă ne vom bucura cu toţii de reuşitele lui. Nu ştiu dacă va veni în Liga 1, orice este posibil, însă va trebui să-l întrebaţi pe el. Eu ştiu mai multe, este prietenul meu cel mai bun, însă nu vreau să vorbesc în faţa presei despre discuţiile noastre private", a spus atacantul de la FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici