Alexandra Cadanţu, calificată în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hodmezovasarhely

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu, locul 172 în clasamentul WTA, a câştigat, joi, scor 6-2, 6-2, meciul jucat cu Elitsa Kostova (Bulgaria, 153 WTA) în optimile de finală ale turneului ITF de la Hodmezovasarhely (Ungaria), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari.

112 afișări
Imaginea articolului Alexandra Cadanţu, calificată în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hodmezovasarhely

Alexandra Cadanţu, calificată în sferturile de finală ale turneului ITF de la Hodmezovasarhely (Imagine: Hepta)

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 39 de minute. În primul set, Cadanţu a câştigat de patru ori contra serviciului, începând chiar din primul game. Românca şi-a cedat, la rândul său, de două ori serviciul în actul de debut, încheiat cu scorul de 6-2, în 48 de minute.

În actul secund, Alexandra Cadanţu a început la fel, cu break în primul game, fiind egalată imediat de Kostova, însă românca a reuşit să se impună, în game-ul următor, pe serivciul adversarei, consolidând break-ul cu un serviciu bun în game-ul următor (1-3). Cadanţu a câştigat din nou contra serviciului imediat, ducând scorul la 4-1 în favoarea sa. De la acest scor, cele două au mers cap la cap pe serviciu şi setul s-a încheiat, scor 6-2, în 51 de minute.

În sferturile de finală, Alexandra Cadanţu va da piept cu o altă româncă, Mihaela Buzărnescu, locul 374 în clasamentul mondial, care a trecut în optimi de Vera Lapko (238 WTA), scor 6-3, 6-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici