Alexandru Chipciu a marcat primul gol pentru Anderlecht

Internaționalul român Alexandru Chipciu a fost intergralist și a marcat primul gol în tricoul lui Anderlecht, în etapa a doua din campionatul Belgiei, în meciul câștigat pe teren propriu, scor 5-1, împotriva lui Kortrijk.

3 afișări

Transferul lui Alexandru Chipciu de la Steaua la Anderlecht pare să fie de bun augur. Mijlocaşul s-a adaptat foarte repede la echipa belgiană, este unul dintre titularii lui Anderlecht, iar duminică a reuşit să îşi treacă în cont şi primul gol în tricoul violet. Chipciu a marcat pentru 3-1 în partida pe care echipa sa a disputat-o pe propriul teren cu Kortrijk, în etapa a doua din campionatul Belgiei.

Chipciu a reuşit să înscrie după ce s-a comportat ca un adevărat vârf de atac, a reuşit să se demarce şi să vină perfect în faţa porţii pe respingerea portarului lui Kortrijk.

În final, Anderlecht s-a impus cu scorul de 5-1 și are maximum de puncte după două etape, însă a fost eliminată din Liga Campionilor și va juca doar în play-off-ul Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici