Alexandru Chipciu a marcat un gol pentru Anderlecht, în victoria, scor 2-1, cu Zulte Waregem

Fotbalistul român Alexandru Chipciu, în vârstă de 27 de ani, a marcat un gol pentru formația sa, Anderlecht, în victoria obținută vineri seară, scor 2-1, împotriva echipei Zulte Waregem, în prima etapă a play-off-ului campionatului belgian.

2 afișări

Fostul mijlocaș al FCSB a deschis scorul, în minutul 20, din pasa lui Youri Tielemans. Celălalte goluri au fost înscrise de Youri Tielemans, în minutul 72, tânărul mijlocaş belgian preluând dintr-o poziţie grea, şutând cu stângul la colţul scurt, de la marginea careului de 16 metri.

Pentru Zulte a înscris Dalsgaard, dintr-o centrare perfectă a lui Leye, în minutul 64. Chipciu a fost înlocuit de către antrenorul Rene Weiler în minutul 80, cu Franck Acheampong. În urma acestui succes, Anderlecht rămâne liderul clasamentului primei ligi din Belgia, cu 34 de puncte, la patru distanță de Club Brugge, care are însă un meci mai puțin disputat.

Pentru Chipciu a fost al 38-lea meci din acest sezon, timp în care a marcat cinci goluri și a oferit 11 pase decisive pentru Anderlecht, cu un total de 2.813 minute jucate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici