Alexandru Chipciu, Steaua: Decât să mă huiduie toţi la naţională mai bine rămân acasă

Fotbalistul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Chipciu, neconvocat de selecţionerul Anghel Iordănescu pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania, a spus la finalul meciului cu Viitorul Constanţa că ia în calcul o despărţire de Steaua la finalul sezonului.

357 afișări
Imaginea articolului Alexandru Chipciu, Steaua: Decât să mă huiduie toţi la naţională mai bine rămân acasă

Alexandru Chipciu, Steaua: Decât să mă huiduie toţi la naţională mai bine rămân acasă (Imagine: Codrin Prisecaru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Sper să iau al patrulea campionat şi voi vedea după aceea ce voi face cu cariera mea. S-a făcut o mare greşeală că s-a mediatizat salariul meu şi probabil că lumea aşteaptă să fac lucruri mari. Sunt prieten cu Tănase şi ştiu ce i se întâmpla şi lui. Până şi Cristiano Ronaldo e huiduit, dar nu mă compar eu cu el", a spus Chipciu.

Dezamăgit că a ratat convocarea la lotul naţional pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania, Alexandru Chipciu, speră ca la vară să joace la Campionatul European din Franţa.

"Nu ştiu ce să zic despre faptul că n-am fost convocat. M-am obişnuit cu ce se întâmplă. Decât să mă huiduie toţi la naţională mai bine rămân aici. Dacă românii nu mă vor la naţională nu-i nicio problemă, îmi văd de treaba mea la Steaua." a spus Chipciu la finalul meciului câştigat de Steaua cu 3-0 la Constanţa.

În vârstă de 26 de ani, Chipciu mai are contract cu Steaua Bucureşti până la 30 iunie 2016. Fotbalistul, cotat la 2,5 milioane de euro, a jucat de 20 de ori în naţionala României, pentru care a înscris 3 goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici