Alexandru Chipciu, titular în egalul lui Anderlecht, scor 2-2, cu FK Rostov în Ligii Campionilor

Fotbalistul Alexandru Chipciu, în vârstă de 27 de ani, transferat de Anderlecht în această vară de la Steaua Bucureşti, a evoluat pentru noua sa formaţie în turul trei preliminar al Ligii Campionilor şi a fost schimbat în minutul 69 cu Acheampong.

4 afișări

Alexandru Chipciu a debutat ca titular în remiza obţinută de Anderlecht pe terenul formaţiei ruse FK Rostov, scor 2-2. Fostul stelist a fost folosit de tehnicianul Rene Weiler în flancul stâng al liniei mediene şi a avut o evoluţie în nota echipei, dar fără realizări spectaculoase.

Mijlocaşul de 27 de ani a văzut cartonaşul galben în minutul 19 al partidei, după o intrare dură, iar în minutul 69 a fost schimbat cum Acheampong. Anderlecht a deschis scorul în minutul 3, prin Hanni, însă gazdele au revenit relativ rapid pe tabelă şi au restabilit egalitatea prin Ezzatolahi, în minutul 16.

Belgienii au preluat din nou conducerea după pauză, prin Tielemans (52), însă scorul final a fost stabilit de Dimitri Poloz, printr-un penalty transformat în mintul 60.

Rezultatele serii în preliminariile Ligii Campionilor

BATE Borisov - Dundalk 1-0
Ludogoreţ - Steaua Roşie Belgrad 2-2
Sparta Praga - Steaua 1-1
Partizani - Salzburg 0-1
Viktoria Plzen - Qarabag 0-0
Rostov - Anderlecht 2-2

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici