Alexandru Paşcanu s-a accidentat şi nu va juca în partidele lui CFR Cluj cu Lazio Roma şi FCSB

Alexandru Paşcanu (20 de ani) nu va putea evolua pentru CFR Cluj în următoarele două meciuri! Fundaşul central, venit recent la campioana României, s-a accidentat la antrenamente şi nu va fi apt de joc pentru partidele cu Lazio Roma, din Europa League, şi cu FCSB, din Liga 1.

133 afișări
Imaginea articolului Alexandru Paşcanu s-a accidentat şi nu va juca în partidele lui CFR Cluj cu Lazio Roma şi FCSB

Alexandru Paşcanu s-a accidentat şi nu va juca în partidele lui CFR Cluj cu Lazio Roma şi FCSB

Potrivit site-ului fanatik.ro, Alexandru Paşcanu va fi indisponibil două săptămâni. Problemele medicale au venit în urma şedinţelor de pregătire premergătoare partidei cu FC Voluntari din Liga 1. De altfel, în duelul cu ilfovenii, fostul fundaş al celor de la Leicester nu a fost nici măcar rezervă. Cel mai devreme, în funcţie de modul în care decurge recuperarea, Paşcanu poate intra în meciul cu FC Botoşani, din deplasare (25 septembrie).

CFR Cluj a câştigat lupta cu FCSB pentru Alex Paşcanu, fundaşul central care a impresionat în preliminariile EURO 2019 U21, dar şi la turneul final. În plus, conducerea campioanei i-a îndeplinit una dintre dorinţele lui Dan Petrescu. "Bursucul" a cerut în mai multe rânduri fotbalişti care să se încadreze regulii U21, iar din acest punct de vedere Alex Paşcanu poate fi considerat o achiziţie importantă a campioanei.

FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, a declarat că-l doreşte pe Alex Paşcanu, pentru a acoperi regula impusă de FRF din acest sezon, care obligă cluburile să înceapă meciurile cu doi fotbalişti sub 21 de ani pe teren. Paşcanu e o gură zdravănă de oxigen pentru CFR din acest punct de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici