Alexandru Piţurcă a fost reprimit în lotul echipei Pandurii

Atacantul echipei Pandurii Alexandru Piţurcă a fost reprimit, marţi, la antrenamentele formaţiei pregătite de Sorin Cârţu, după ce iniţial a fost exclus din lotul gorjenilor, tehnicianul insistând ca el să se întoarcă la pregătiri.

21 afișări
Imaginea articolului Alexandru Piţurcă a fost reprimit în lotul echipei Pandurii

Alexandru Piţurcă a fost reprimit în lotul echipei Pandurii (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost vorba şi de Piţurcă să plece, dar la insistenţele mele l-a reprimit conducerea. A fost decizia clubului să plece, dar au am intervenit la preşedinte să-i mai dăm o şansă. El merită o şansă", a spus Cârţu

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat că a permis reîntoarcerea în lot al lui Alexandru Piţurcă la insistenţele lui Sorin Cârţu. "Eu nu i-aş fi iertat pe niciunul, dar e responsabilitatea antrenorului şi am convenit să luăm doar aceste măsuri deocamdată pentru a redresa situaţia. Pe Piţurcă el a dorit să-l iertăm", a menţionat Condescu.

Alexandru Piţurcă a precizat că el nu a contestat antrenorul ci şi-a cerut doar drepturile financiare. "Nu am protestat la adresa antrenorului, mi-am cerut doar drepturile mele salariale şi ale colegilor şi de aceea s-a ajuns la excluderea mea din lot iniţial. Aseară am primit un telefon de la domnul preşedinte care mi-a zis că mă pot prezenta la echipă", a explicat Piţurcă.

Fundaşul Sergiu Mândrean a semnat deja rezilierea contractului cu formaţia Pandurii Târgu Jiu iar Alin Rus este decis să facă acelaşi lucru. Valentin Simion poartă negocieri cu conducerea clubului gorjean privind continuarea colaborării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici