Alexandru Piţurcă a semnat cu FC Braşov

Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Piţurcă, a semnat, marţi, un contract pe un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani cu clubul FC Braşov.

12 afișări
Imaginea articolului Alexandru Piţurcă a semnat cu FC Braşov

Alexandru Piţurcă a semnat cu FC Braşov (Imagine: Mediafax Foto)

"Am acceptat oferta Braşovului şi cred că am ales bine. Am văzut că anul trecut FC Braşov a făcut o figură frumoasă şi a fost la un pas să prindă un loc pentru Liga Europa. Pentru mine acest transfer este un pas înainte, pentru că am înţeles că la Braşov se doreşte performanţă. Vreau să nu înşel aşteptările celor care au crezut în mine şi să facem un sezon cât mai bun, iar la final să ocupăm un loc de Liga Europa. Aştept să se întoarcă echipa din Elveţia, iar luni voi începe antrenamentele la Braşov. În circa două săptamâni mă voi pune la punct cu pregătirea fizică", a declarat Alexandru Piţurcă pentru site-ul oficial al clubului braşovean.

Alexandru Piţurcă a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Steaua Bucureşti, Regensburg, FC Caracal, Universitatea Craiova, ŢSKA Sofia şi Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici