Alexandru Piţurcă: În meciul cu Pandurii voi da totul pe teren pentru ca FC Braşov să câştige

Atacantul Alexandru Piţurcă a declarat, miercuri, că va da totul pe teren pentru ca FC Braşov să obţină o victorie în partida cu fosta sa echipă, Pandurii Târgu Jiu, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Alexandru Piţurcă: În meciul cu Pandurii voi da totul pe teren pentru ca FC Braşov să câştige

Alexandru Piţurcă: În meciul cu Pandurii voi da totul pe teren pentru ca FC Braşov să câştige (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cunosc foarte bine lotul gorjenilor şi sunt convins că vom avea un meci foarte greu, însă trebuie să câştigăm pentru că în campionat nu am mai obţinut o victorie de câteva etape. Aştept de mult timp să marchez un gol, însă important este ca echipa să câştige. Dacă voi fi folosit în meciul cu Pandurii voi da totul în teren pentru a obţine cele trei puncte. Nu ştiu dacă schimbarea antrenorului la Pandurii este un lucru bun pentru noi. Jucătorii vor avea o motivaţie în plus, însă noi trebuie să ne facem jocul şi să nu facem paşi greşiti", a afirmat Alexandru Piţurcă pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Alexandru Piţurcă a precizat că era sigur că FC Braşov va reuşi să câştige partida cu Unirea Urziceni şi să se califice în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana. "Sunt fericit că am reuşit calificarea în sferturile de finală ale Cupei Romaniei. Am avut mare încredere că vom câştiga la Urziceni. Am crezut tot timpul în calificare, iar echipa a dat totul pe teren", a adăugat atacantul.

FC Braşov întâlneşte, luni, de la ora 20.00, pe propriul teren, formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a XII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici