Alexandru Tudor a promovat în a doua grupă valorică

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat, joi agenţiei MEDIAFAX, că Alexandru Tudor a fost promovat în a doua grupă valorică, Premiere Class, poziţie ce îi va permite să conducă partide din Liga Campionilor.

2 afișări
Imaginea articolului Alexandru Tudor a promovat în a doua grupă valorică

Alexandru Tudor a promovat în a doua grupă valorică

"Am o informaţie conform căreia Tudor a fost promovat în Premiere Class, a doua grupă valorică, după Elite Class. Dar nu am primit incă nimic oficial de la UEFA. E un pas înainte, o recunoaştere a valorii unor arbitrii români. Şi Balaj merită să fie promovat în această categorie. Eu am spus-o cu multe luni în urmă că unul dintre cei doi va promova. Mai departe depinde de fiecare", a declarat Constantin.

Şeful CCA consideră că Tudor are şanse să fie promovat în prima grupă valorică chiar în vara anului viitor. "Are şanse să promoveze şi în prima grupă valorică chiar şi în vara anului viitor. Se întâmplă ca un arbitru să promoveze două grupe într-un singur an. Dacă are prestaţii foarte bune poate promova oricând. Important este că drumul i s-a deschis. În plus, el a deblocat un loc din grupa a 3-a valorică, unde aveam dreptul doar la 3 abitri. Acum în Second Class va promova unul din categoria inferioară", a mai spus Constantin.

Ultimul arbitru în grupa a doua valorică a fost Sorin Corpodean, însă el a fost declasat ulterior, în urma unor prestaţii slabe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici