Alexia Putellas, dublă câştigătoare a Balonului de Aur, va fi operată la genunchi

Căpitanul echipei feminine de fotbal a Barcelonei şi dublă câştigătoare a Balonului de Aur, Alexia Putellas, va fi operată la genunchi, a anunţat marţi clubul său.

112 afișări
Imaginea articolului Alexia Putellas, dublă câştigătoare a Balonului de Aur, va fi operată la genunchi

Atacanta Spaniei a fost nevoită să părăsească stagiul de pregătire al echipei naţionale de la Madrid luna trecută din cauza unei accidentări la genunchi, care a ţinut-o departe şi de meciurile recente ale Barcelonei.

"Vedeta fotbalului feminin al Barcelonei, Alexia Putellas, va fi supusă în această miercuri, 27 decembrie, unei artroscopii la genunchiul stâng", a anunţat clubul.

"Clubul va face un anunţ medical oficial după ce operaţia se va încheia".

Putellas, în vârstă de 29 de ani, a ratat Campionatul European din 2022 din cauza unei accidentări la ligamentul încrucişat anterior, dar a făcut parte din echipa victorioasă a Spaniei la Cupa Mondială din acest an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici