Algeria a părăsit Cupa Mondială fără să marcheze vreun gol

Naţionala Algeriei şi-a încheiat parcursul de la Cupa Mondială din Africa de Sud fără să marcheze vreun gol, fiind singura echipă de până acum în această situaţie, în timp ce naţionala Hondurasului, care nu a înscris încă, urmează să mai dispute un meci cu Elveţia.

24 afișări
Imaginea articolului Algeria a părăsit Cupa Mondială fără să marcheze vreun gol

Suporteri algerieni urmăresc finalul partidei SUA - Algeria, scor 1-0, în grupa C a Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Algeria a reuşit să obţină un punct la Cupa Mondială din Africa de Sud, după egalul cu reprezentativa Angliei, scor 0-0, dar nu a reuşit să marcheze vreun gol nici în celelalte partide disputate, ambele pierdute cu scorul de 0-1, cu Slovenia şi Statele Unite ale Americii.

Reprezentativa Hondurasului ar putea fi cea de a doua echipă şi ultima care nu reuşeşte să marcheze la Cupa Mondială din Africa de Sud după înfrângerile cu Chile, scor 0-1, şi Spania, scor 0-2. Honduras urmează să întâlnească în ultima etapă a grupei H naţionala Elveţiei.

Deşi nu a reuşit să marcheze la Cupa Mondială, Algeria a contabilizat totuşi un punct în faza grupelor, spre deosebire de Camerun, Coreea de Nord şi Honduras. Ultimele echipe însă mai au câte un meci de disputat în faza grupelor.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici