Alina Rotaru, medalie de bronz la săritura în lungime, la CE de tineret

Sportiva Alina Rotaru a obţinut, duminică, medalia de bronz în proba de săritură în lungime, la Campionatele Europene de tineret de la Tallinn.

132 afișări
Imaginea articolului Alina Rotaru, medalie de bronz la săritura în lungime, la CE de tineret

Alina Rotaru, medalie de bronz la săritura în lungime, la CE de tineret

Alina Rotaru a debutat în finală cu o săritură de 6,42 metri, cea de-a doua măsurând 6,69 metri, cu care a obţinut medalia de bronz, iar ultimele două validate fiind de 6,55 metri şi 6,64 metri.
Pe podium au mai urcat Malaika Mihambo (Germania, 6,73 metri, medalie de aur) şi Jasmin Sawyers (Marea Britanie, 6,71 metri, medalie de argint).

Tot duminică, Monica Mădălina Florea s-a clasat pe locul 4 în proba de 5.000 de metri, cu cea mai bună performanţă personală (15:38.45 minute), iar Ionuţ Mitirică s-a clasat pe locul 6 la triplusalt, cu o săritură de 16,07 metri, cea mai bună performanţă personală.

De asemenea, ştafeta masculină de 4x100 metri, formată din sportivii Ioan Piţigoi, Alexandru Terpezan, Ionuţ Neagoe şi Daniel Budin, s-a clasat pe locul 4 (39,77 secunde), un nou record naţional al probei, după ce în calificări, cu 40,08 secunde, atleţii tricolori doborâseră recordul naţional datând din 1995 (40,75).

Delegaţia României la CE de la Tallinn are până în prezent patru medalii: aur la 400 de metri prin Bianca Răzor (record personal şi cea mai bună performanţă europeană a sezonului), aur la aruncarea disculului - Alin Firfirică, argint la triplusalt - Andreea Elena Panţuroiu şi bronz la săritura în lungime – Alina Rotaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici