Ambasadorul Barnett a pariat 1000 de lei pe egal la partida Unirea Urziceni-FC Liverpool

Ambasadorul Marii Britanii în România, Robin Barnett, a pariat, joi, suma de 1.000 de lei pe remiză în partida Unirea Urziceni - FC Liverpool, adăugând că speră ca meciul să aibă parte de cel puţin două goluri.

22 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Barnett a pariat 1000 de lei pe egal la partida Unirea Urziceni-FC Liverpool

Ambasadorul Barnett a pariat 1000 de lei pe egal la partida Unirea Urziceni-FC Liverpool (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Ştiţi deja că am optat pentru o remiză, sper la un 1-1, pentru că un meci fără goluri nu este foarte interesant pentru spectatori. Chiar dacă astă seară Unirea nu va reuşi să se califice, va fi o călătorie remarcabilă pentru fotbalul de aici", a spus Barnett.

Diplomatul britanic s-a declarat suporter al formaţiei Manchester United. "Îmi place foarte mult fotbalul, însă din păcate nu sunt un susţinător direct al echipei din Liverpool, fiindcă sunt un mare fan al lui Manchester United", a completat Barnett.

Robin Barnett a pariat, joi, la deschiderea unei agenţii din România a casei de pariuri Stanleybet, 1.000 de lei pe o remiză între Unirea Urziceni şi FC Liverpool, contând pentru manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Cota oferită pentru o remiză este de 3.53. În cazul în care va câştiga acest pariu, Barnett va dona întreaga sumă rezultată fundaţiei "Copii în Dificultate".

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Steaua, formaţia Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Meciul va fi transmis de Pro TV. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Barnett consideră că Unirea Urziceni şi CFR Cluj sunt principalele favorite la câştigarea titlului, dar a menţionat că îi place foarte mult atmosfera de la meciurile de pe teren propriu ale echipei Rapid.

"În România fotbalul e mai controversat. După părerea mea, este clar că Unirea Urziceni şi CFR Cluj au jucat într-un mod deosebit şi, de asemenea, îmi place foarte mult atmosfera de pe Giuleşti, e remarcabilă. Am auzit de Becali, Copos şi Borcea. Antrenorii de aici au o viaţă mult mai scurtă aici decât în Anglia şi e foarte important să schimbe această tendinţă dacă vreţi să aveţi pe termen mediu şi lung o ligă mai puternică", a adăugat Barnett.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici