Amenzi de peste 80.000 de lei după incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad

Amenzi de peste 80.000 de lei au dat jandarmii după incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad. Suporterii s-au bătut pe străzile din jurul Stadionului Arcul de Triumf.

266 afișări
Imaginea articolului Amenzi de peste 80.000 de lei după incidentele de la meciul Dinamo - UTA Arad

Foto: Ultras România 1918

Conform Jandarmeriei Bucureşti, au fost constatate şi întocmite două acte de sesizare pentru materiale explozive.

De asemenea, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 85.500 de lei, astfel:

- 14 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare

- o sancţiune contravenţională în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Două sancţiuni în valoare totală de 60.000 de lei au fost aplicate organizatorului evenimentului sportiv, iar patru sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.000 de lei, au fost aplicate societăţii specializate de pază şi protecţie.

Totodată, au fost aplicate opt sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de la şase luni la un an.

Vineri seara, Dinamo a învins-o pe UTA cu 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dinamo,
uta arad,
amenzi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici