Americanul Stacey Nolan va fi numit antrenor al naţionalei de baschet a României

Preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, a negociat preluarea naţionalei de senioare a României cu Stacey Nolan, antrenorul american al echipei ICIM Arad.

67 afișări
Imaginea articolului Americanul Stacey Nolan va fi numit antrenor al naţionalei de baschet a României

Americanul Stacey Nolan va fi numit antrenor al naţionalei de baschet a României (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie cu Stacey Notan, dar şi cu cei din conducerea clubului arădean. Şi-au dat acordul ca tehnicianul american să preia naţională, urmând să rămână antrenor şi la ICIM. Mâine avem board-ul federaţiei şi vom oficializa decizia. M-am consultat şi cu jucătoarele din naţională când am venit cu ideea aceasta", a precizat Tocală, pentru Radio Timişoara.

Americanul îl va înlocui la cârma naţionalei de senioare pe George Mandache, care a ratat calificarea la Campionatul European. Naţionala României are recalificări în 2011, în Italia, dar o singură echipă din zece va ajunge la Euro.

"Stacey este încântat de propunere. El ar antrena şi naţionala de cadete, dacă i s-ar cere. Cred că poate să adune fetele în jurul său", a declarat managerul lui ICIM Arad, Marcel Urban.

Echipa arădeană are 18 victorii din 18 meciuri în prima parte a sezonului 2010-2011, 12 în campionat, patru în Liga Europei Centrale şi două în Cupa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici