Ana Bogdan s-a calificat în PREMIERĂ în turul secund la Wimbledon/ Irina Begu a avansat în turul doi la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 115 WTA, s-a calificat, luni seară, în premieră în turul doi al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Şi jucătoarea Irina Begu, locul 64 WTA, s-a calificat, luni seară, în turul doi al turneului de la Wimbledon.

446 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan s-a calificat în PREMIERĂ în turul secund la Wimbledon/ Irina Begu a avansat în turul doi la Wimbledon

Ana Bogdan s-a calificat în PREMIERĂ în turul secund la Wimbledon

În runda inaugurală, Bogdan (24 de ani) a învins-o, scor 6-4, 6-2, pe chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 62 WTA, într-o oră şi opt minute de joc.

Intrată pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, acceptată direct, Bogdan şi-a egalat cea mai bună performanţă la un turneu major, realizată în 2016, la US Open.

Următoarea adversară a Anei Bogdan va fi sportiva franceză Caroline Garcia, locul 22 WTA, care a trecut de Jana Cepelova din Slovacia, scor 6-1, 6-1.

Prezenţa în turul secund al turneului de la Wimbledon este recompensată cu un cec în valoare de 65.165 de euro şi 70 de puncte WTA.

Irina Begu a avansat în turul doi la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Irina Begu, locul 64 WTA, s-a calificat, luni seară, în turul doi al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Begu a învins-o, în runda inaugurală, scor 6-4, 6-2, pe britanica Naomi Broady, locul 109 WTA, după o oră şi 17 minute.

În turul secund, Irina Begu (26 de ani) o va întâlni pe jucătoarea croată în vârstă de 19 ani Ana Konjuh, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 27. În prima rundă, viitoarea adversară a Irinei Begu a trecut de sportiva germană Sabine Lisicki, ajunsă pe poziţia 127 WTA, scor 6-1, 6-4.

Prezenţa în turul secund la turneul de la Wimbledon este recompensată cu un cec în valoare de 65.165 de euro şi 70 de puncte WTA.

Luni, au mai obţinut accederea în turul doi Simona Halep şi Ana Bogdan. La simplu masculin, Marius Copil a fost eliminat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici