Marius Copil, eliminat în primul tur al turneului de la Wimbledon

Jucătorul de tenis Marius Copil, locul 85 în clasamentul mondial, a fost eliminat, luni, în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

269 afișări
Imaginea articolului Marius Copil, eliminat în primul tur al turneului de la Wimbledon

Marius Copil, eliminat în primul tur al turneului de la Wimbledon

Copil a fost învins, în runda inaugurală, scor 6-7 (5), 6-2, 3-6, 1-6, de germanul Peter Gojowczyk, locul 140 ATP, sportiv venit din calificări.

Partida a durat două ore şi 20 de minute. De-a lungul întâlnirii, arădeanul a servit 13 aşi, a comis cinci duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 65 la sută cu prima minge şi 53 la sută cu cea de-a doua. De patru ori şi-a cedat, însă, serviciul, reuşind doar două break-uri.

Marius Copil va primi un cec în valoare de 40.013 euro şi 10 puncte în ierarhia mondială de simplu, pentru participarea în primul tur la Wimbledon. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a mai acces pe tabloul principal la acest Grand Slam şi în 2016, dar s-a oprit şi atunci în prima rundă.

În turul următor, Gojowczyk îl va întâlni pe spaniolul Roberto Bautista-Agut, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 18, care a trecut, în trei seturi, de austriacul Andreas Haider-Maurer, locul 1.039 ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici