Supercupa României: Viitorul - Voluntari. Biletele, disponibile online. Preţul tichetelor

Biletele pentru meciul din Supercupa României, dintre FC Viitorul şi FC Voluntari, programat duminică, 9 iulie, de la 21:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani, sunt disponibile online, la preţuri de 10 şi 20 de lei, informează site-ul frf.ro.

533 afișări
Imaginea articolului Supercupa României: Viitorul - Voluntari. Biletele, disponibile online. Preţul tichetelor

Supercupa României: Viitorul - Voluntari. Biletele, disponibile online. Preţul tichetelor

Biletele la acest meci sunt disponibile pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Acestea pot fi cumpărate prin plata cu cardul. Suporterii pot alege varianta e-ticket, bilet electronic care poate fi printat acasă, fără costuri de transport, sau varianta de livrare prin curier. În cazul cumpărării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail.

Fiecare persoană poate comanda cel mult patru bilete, care vor fi nominale (numele, data şi locul naşterii ale titularului vor fi inscripţionate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripţionate cu noul nume) la casieria stadionului.

Preţuri bilete:

Peluze - 10 lei
Tribune - 20 lei

Accesul va fi gratuit pentru copiii sub 14 ani, doar însoţiţi de un adult şi având asupra lor bilete valabile.

Începând de vineri, 7 iulie, biletele vor fi puse în vânzare şi la casieriile stadionului situate la intrarea din Calea Naţionala 44 bis. Programul acestora este:

- Vineri, 7 iulie: 12:00 - 19:00
- Sâmbătă, 8 iulie: 12:00 - 19:00
- Duminică, 9 iulie: 12:00 - 21:00

De asemenea, tichetele vor fi disponibile şi în reţeaua bilete.ro, Poşta Română, magazinele Germanos şi magazinele Inmedio.

* Pentru comenzile plasate cu livrare prin curier rapid se vor adăuga texele de curierat: 6 lei - Bucureşti, 9 lei - ţară.

Porţile stadionului se deschid la ora 19:00. Având în vedere controalele de securitate, organizatorii recomandă publicului să ajungă la stadion cât mai devreme posibil. Accesul se va face în funcţie de poziţionarea locurilor în stadion, prin una dintre cele trei intrări, şi va fi permis pe baza biletului valid, care trebuie păstrat până la finalul meciului. Spectatorii sunt rugaţi să aibă asupra lor un act de identitate valid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici