Ana Maria Brânză: Orice vom face în afara primului loc va fi perceput ca dezamăgitor pe viitor

Sportiva Ana Maria Branză a declarat, luni noapte, la sosirea în România, că orice loc în afară de locul întâi pe care echipa feminină de spadă a României, campioană mondială la spadă la Catania, îl va ocupa în viitor va fi perceput ca dezamăgitor.

250 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză: Orice vom face în afara primului loc va fi perceput ca dezamăgitor pe viitor

Ana Maria Brânză: Orice vom face în afara primului loc va fi perceput ca dezamăgitor pe viitor (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Am "greşit" bine încă o dată, iar acum orice vom face în viitor, în afara locului 1 va fi perceput drept dezamăgitor. Norocul a fost de partea noastră, suntem favorite la Jocurile Olimpice de la Londra, dar nu ştiu ce se poate întâmpla. Eu voi fi mulţumită şi dacă vom luat argint", a declarat Brânză.

Simona Alexandru crede că şi CE şi CM au fost o "încălzire" pentru Jocurile Olimpice de la Londra: "Cine nu riscă, nu câştigă. Nu ştiu dacă eu trebuie să le dau fetelor o bere sau ele mie. A fost o presiune imensă pe umerii noştri, dar acest aspect ne-a montat. Consider că şi europenele şi mondialele au reprezentat o încălzire pentru JO. Mi-am zis că nu putem avea aceeaşi soartă la individual, la ultima tuşă. Azi ne uitam una la alta şi ne spuneam "ce faţă de campioană mondială ai".

TITLURILE ZILEI

Delegaţia României a sosit la Bucureşti luni noapte, în jurul orei 01.00, fiind aşteptată la aeroport de comandantul CS Steaua, George Boroi şi de preşedintele ANST, Doina Melinte.

Echipa feminină de spadă a României, formată din Anca Măroiu, Ana Maria Brânză, Simona Alexandru şi Loredana Dinu, a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de scrimă de la Catania, după ce a învins, duminică, în finală, cu scorul de 27-26, reprezentativa Chinei. Româncele au obţinut titlul mondial pentru a doua oară consecutiv, după ce s-au impus şi în 2010, la Paris, în aceeaşi formulă, în finala cu Germania.

România a mai obţinut două medalii de bronz la Campionatele Mondiale, tot la spadă, însă la individual feminin, prin Anca Măroiu şi Ana Maria Brânză, învinse în semifinale de Na Li, respectiv Yujie Sun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici