Ancelotti a încercat să detensioneze atmosfera din jurul meciului Realului de la Valencia

Managerul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a încercat să liniştească apele în jurul meciului de sâmbătă, de la Valencia, când echipa sa va reveni pe un stadion unde brazilianul Vinicius a avut parte de un tratament rasist anul trecut.

225 afișări
Imaginea articolului Ancelotti a încercat să detensioneze atmosfera din jurul meciului Realului de la Valencia

Ancelotti a încercat să detensioneze atmosfera din jurul meciului Realului de la Valencia

Anticipând o atmosferă incendiară, autorităţile spaniole au declarat meciul ca fiind unul de mare risc şi au cerut importante desfăşurări ale forţelor de ordine, notează Reuters.

Va fi pentru prima dată când Real şi Vinicius, în vârstă de 23 de ani, se vor întoarce pe Mestalla din mai 2023, când au fost proferate injurii rasiste la adresa brazilianului.

Ancelotti a încercat să detensioneze atmosfera din jurul meciului, spunând că echipa sa este concentrată pe jocul de fotbal şi pe consolidarea poziţiei în fruntea clasamentului.

Ancelotti a arătat că nu are de gând să-l odihnească pe Vinicius la Valencia şi a spus că el şi jucătorii săi nu s-au concentrat asupra mediului ostil pe care l-ar putea întâlni pe Mestalla.

La Valencia Vinicius va juca al 250-lea meci pentru Real.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ancelotti,
real,
rasism

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici