Ancelotti îl apără pe Anelka şi consideră excesivă suspendarea jucătorului

Managerul italian al grupării Chelsea, Carlo Ancelotti, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că suspendarea de 18 partide în echipa Franţei primită de Nicolas Anelka este mult prea mare.

12 afișări
Imaginea articolului Ancelotti îl apără pe Anelka şi consideră excesivă suspendarea jucătorului

Ancelotti îl apără pe Anelka şi consideră excesivă suspendarea jucătorului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar Anelka este un om corect şi nu merită această sancţiune. Este mult prea mare. Însă este o veste bună pentru mine, pentru că înseamnă că va rămâne aici şi se va antrena atunci când naţionala Franţei va juca. În schimb, pentru el nu este o veste bună deoarece toţi jucătorii vopr să evolueze pentru naţionala ţării lor. Anelka a reacţionat foarte bine şi nu s-a lăsat afectat de această problemă", a declarat Ancelotti.

Italianul a confirmat că Anelka nu i-a pus niciodată probleme în vestiarul formaţiei Chelsea.

TITLURILE ZILEI

Atacantul formaţiei Chelsea a fost suspendat 18 meciuri în echipa Franţei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze pentru că l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici