Insultele lui Anelka la adresa lui Domenech, dezvăluite

Componenţii echipei Franţei, convocaţi, marţi, de comisia de disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), au dezvăluit unanim insultele proferate de Nicolas Anelka la adresa selecţionerului Raymond Domenech, scrie, miercuri, Le Parisien.

14 afișări
Imaginea articolului Insultele lui Anelka la adresa lui Domenech, dezvăluite

Insultele lui Anelka (D) la adresa lui Domenech, dezvăluite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Baga-ţi echipa în cur. Fă ce vrei cu echipa ta", i-ar fi spus atacantul echipei Chelsea lui Raymond Domenech, scrie cotidianul francez, explicând că astfel au "răspuns convocaţii în faţa comisiei de disciplină, precizând că insultele s-au oprit aici".

Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) a decis, marţi, să îl suspende 18 meciuri din echipa naţională pe Nicolas Anelka, în timp ce Patrice Evra a fost suspendat cinci partide, Franck Ribery trei şi Jeremy Toulalan una pentru incidentele de la Cupa Mondială. Eric Abidal nu a primit nicio sancţiune. Doar Evra, Toulalan şi Abidal au fost prezenţi la audieri, iar în absenţa lui Anelka şi Ribery, comisia i-a mai audiat pe selecţionerul Raymond Domenech, secundul Alain Boghossian, fostul director general adjunct Jean-Louis Valentin şi pe preşedintele federaţiei, Jean-Pierre Escalettes.

În timpul Cupei Mondiale din Africa de Sud, echipa naţională a Franţei a refuzat să efectueze o şedinţă de pregătire, în semn de protest faţă de faptul că atacantul Nicolas Anelka fusese exclus din lot, deoarece îl insultase pe selecţionerul Raymond Domenech la pauza meciului Franţa - Mexic (scor 0-2), din 17 iunie. Echipa Franţei a fost eliminată în prima fază a turneului final al Cupei Mondiale, terminând ultima în Grupa A, cu un singur punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici