Ancelotti: Jude Bellingham este cel mai bun jucător din lume

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Jude Bellingham, este cel mai bun jucător din lume. Declaraţia a fost făcută vineri de către antrenorul său, Carlo Ancelotti.

472 afișări
Imaginea articolului Ancelotti: Jude Bellingham este cel mai bun jucător din lume

Internaţionalul englez în vârstă de 20 de ani a făcut furori în La Liga de când a sosit de la Borussia Dortmund în această vară pentru 103 milioane de euro.

Bellingham este cel mai bun marcator al diviziei, cu 13 reuşite, şi are 17 goluri în 22 de apariţii în toate competiţiile.

"Se descurcă foarte bine, s-a descurcat foarte bine în prima parte a sezonului, ţinând cont de faptul că se adaptează la clubul nostru şi la o nouă cultură, o nouă limbă", a declarat Ancelotti într-o conferinţă de presă când a fost întrebat dacă Bellingham este cel mai bun jucător din lume, potrivit AFP.

"Pentru noi, evident, el este cel mai bun."

Bellingham ar putea debuta în Copa del Rey sâmbătă.

Ancelotti a declarat că mijlocaşul turc Arda Guler ar putea juca pentru prima dată de la sosirea sa, în timp ce Eduardo Camavinga a revenit în echipă după o accidentare.

Antrenorul italian a confirmat că Toni Kroos are o problemă minoră la gleznă şi nu va face deplasarea, alături de Vinicius Junior, care a revenit după accidentare la mijlocul săptămânii, şi Aurelien Tchouameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici