Ancelotti spune că Beckham este pregătit să joace cu AS Roma

Tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, a declarat că mijlocaşul englez, David Beckham, care a fost împrumutat în această iarnă de la gruparea Los Angeles Galaxy, este pregătit pentru meciul din Serie A, de la 11 ianuarie, contra formaţiei AS Roma, informează cotidianul Gazzeta dello Sport.

16 afișări
Imaginea articolului Ancelotti spune că Beckham este pregătit să joace cu AS Roma

Ancelotti spune că Beckham este pregătit să joace cu AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"În antrenamente se comportă excelent. Din punct de vedere fizic stă bine, îi lipseşte un pic de forţă. Beckham va fi pe teren în amicalul cu SV Hamburg, de la 6 ianuarie, şi ar putea juca şi la meciul de pe Olimpico cu Roma", a declarat Ancelotti la Dubai, acolo unde echipa milaneză se pregăteşte înaintea reînceperii campionatului Italiei.

În vârstă de 33 de ani, David Beckham este împrumutat la AC Milan până în martie de echipa Los Angeles Galaxy, cu care are contract până în 2012.

Gruparea AC Milan va evolua, la 11 ianuarie 2009, în etapa a XVIII-a din Serie A, în faţa echipei AS Roma, pe stadionul Olimpico din capitala Italiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici