Ancelotti spune că Real Madrid nu îi caută înlocuitor lui Courtois. Belgianul s-a accidentat şi va rata o mare parte a sezonului

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat vineri că Los Blancos nu caută un nou portar pe piaţa transferurilor pentru a-l înlocui pe Thibaut Courtois, accidentat, înaintea noului sezon din La Liga.

225 afișări
Imaginea articolului Ancelotti spune că Real Madrid nu îi caută înlocuitor lui Courtois. Belgianul s-a accidentat şi va rata o mare parte a sezonului

Thibaut Courtois va rata o mare parte a sezonului după ce şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng în timpul antrenamentului de joi.

Însă Ancelotti a declarat că portarul de rezervă ucrainean Andriy Lunin este pregătit să umple golul lăsat de Courtois, care a câştigat anul trecut trofeul Yashin, acordat celui mai bun portar din lume.

"Avem încredere totală în Lunin, care este un mare portar", a declarat Ancelotti la o conferinţă de presă înainte de meciul de debut al Realului în La Liga, sâmbătă, împotriva celor de la Athletic Bilbao, potrivit France 24.

"A fost foarte bun în timpul pre-sezonului. Este talentat şi ceea ce îi lipseşte este ceea ce le lipseşte tuturor jucătorilor tineri, experienţa, experienţă pe care o va dobândi pe zi ce trece".

Madrilenii încearcă să revină după un sezon slab, când au terminat pe locul doi în La Liga, la 10 puncte în spatele Barcelonei, şi au fost învinşi în semifinalele Ligii Campionilor de Manchester City.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici