Andone: Am făcut un meci extraordinar, dar încă facem prostii în apărare

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sâmbătă, că Dinamo a făcut un meci foarte bun cu FCM Târgu Mureş, scor 6-2, însă jucătorii săi încă mai fac "prostii" în apărare.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Am făcut un meci extraordinar, dar încă facem prostii în apărare

Andone: Am făcut un meci extraordinar, dar încă facem prostii în apărare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"A fost poate cel mai bun meci de până acum. Un meci extraordinar, am înscris multe goluri, deşi putea fi complicat la 2-1. A fost mai bine decât cu Rapid, Olimpia Bălţi sau Hajduk Split. În apărare încă facem prostii, deşi am marcat patru goluri în zece oameni", a spus Andone.

Ioan Andone s-a declarat impresionat de publicul şi stadionul formaţiei FCM Târgu Mureş: "Trebuie timp, dacă rămân în Liga I au şanse să facă figură frumoasă apoi".

El consideră că Dinamo nu este pregătită încă de locul 1. "Dacă ne rezolvăm problemele în apărare, am putea fi o echipă certă de locul 1", a declarat Andone.

Tehnicianul dinamovist a mai spus că îl înţelege, într-o anumită măsură, pe Andrei Cristea, care a avut o dispută cu Ousmane N'Doye în privinţa executării penaltiului din minutul 90+2. "A greşit, dar îl şi înţeleg,. Eu i-am desemnat pe Adrian Cristea şi N'Doye, Andrei Cristea a greşit şi va fi sancţionat", a comentat antrenorul.

Steaua şi FC Vaslui au, în opinia lui Andone, cele mai multe şanse să acceadă în grupele Ligii Europa. "Urziceniul greu mai poate întoarce rezultatul, chiar dacă Hajduk Split e bună, dar nu chiar atât de bună".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici