Andone: Julio Cesar ar fi putut ajunge în această vară la Cluj

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fundaşul Julio Cesar, care a semnat un contract pe două sezoane cu Dinamo, ar fi putut ajunge la gruparea ardeleană, dar că l-a preferat în schimb pe Hugo Alcantara.

7 afișări
Imaginea articolului Andone: Julio Cesar ar fi putut ajunge în această vară la Cluj

Andone: Julio Cesar ar fi putut ajunge în această vară la Cluj

"Îl cunosc pe Julio Cesar. Nu ştiu dacă e mai bun decât Alcantara, dar pot să vă spun că Alcantara e un foarte bun jucător. A avut şi ghinionul că a venit cu o suspendare din Portugalia. Echipa a jucat şi în pregătiri mai mult cu Sousa şi Cadu. Ei sunt un cuplu foarte sudat. Îi e greu să pătrundă, dar când va intra în echipă va rămâne în primul 11. Sunt jucători destui care au venit cu carte de vizită. Prima dată trebuie să-şi demonstreze valoarea şi în campionatul nostru. E un jucător care are Champions League pe cartea de vizită îţi rămân puţine lucruri de spus, dar Dinamo e un club foarte greu", a spus Andone.

În altă ordine de idei, CFR Cluj a semnat un parteneriat cu producătorul de automobile Toyota. Astfel, Ioan Andone, Alvaro Pereira şi Didy vor conduce modelul Prius. Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a primit o "Diplomă Verde" din partea reprezentanţilor concernului japonez cărora le-a oferit în schimb un fanion cu însemnele grupării ardelene.

De asemenea, clubul CFR a anunţat lansarea noului site care conţine informaţii actualizate despre echipă, precum şi o secţiune multimedia.

Julio Cesar, care a semnat un contract pe două sezoane, va purta la Dinamo numărul 55 pe tricou.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici