Andone: M-aş întoarce la Dinamo, dar nu aştept niciun telefon acum

Tehnicianul echipei Al Ahli din Emiratele Arabe Unite, Ioan Andone, a declarat, joi, după partida Dinamo - Slovan Liberec, scor 0-2, că s-ar întoarce să antreneze la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar a precizat că nu aşteaptă niciun telefon în acest moment.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: M-aş întoarce la Dinamo, dar nu aştept niciun telefon acum

Andone: M-aş întoarce la Dinamo, dar nu aştept niciun telefon acum (Imagine: Mediafax Foto)

Violenţe la meciul Dinamo-Slovan Liberec

"Eu am contract până în mai, după aceea mai stăm de vorbă. M-aş întoarce aici, sunt foarte ataşat de acest club. Nu aştept niciun telefon de la Dinamo acum, pentru că sunt sub contract şi vreau să-l duc până la capăt, deoarece arabii mă respectă", a spus Andone.

Fostul tehnician dinamovist consideră că suporterii dinamovişti nu trebuie condamnaţi.

Violenţe la meciul Dinamo-Slovan Liberec

"La nivelul ăsta să primeşti gol pe teren propriu nu este normal. Din păcate Dinamo va avea o soartă grea de acum încolo în ceea ce priveşte calificarea în Europa. Şi mă doare asta pentru că e vorba de Dinamo. Suporterii nu trebuie condamnaţi, pentru că ei întotdeauna îşi doresc mai mult. Ei aşteaptă un an de zile un rezultat favorabil în Europa şi sunt nemulţumiţi când se întâmpla aşa ceva", a mai spus fostul tehnician dinamovist.

Slovan Liberec a învins în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), Dinamo Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, într-un meci încheiat în minutul 88, după ce mai mulţi fani dinamovişti au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici