Andone: Mă bucur că jucătorii nu s-au mai gândit la acel moment neplăcut cu Mărgăritescu

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, după victoria echipei Dinamo cu scorul de 2-0, în faţa Gloriei Bistriţa, în prima manşă a semifinaleler Cupei României, că este mulţumit de faptul că jucătorii săi s-au concentrat la joc şi nu s-au gândit la "acel moment neplăcut cu Mărgăritescu".

19 afișări
Imaginea articolului Andone: Mă bucur că jucătorii nu s-au mai gândit la acel moment neplăcut cu Mărgăritescu

Andone: Mă bucur că jucătorii nu s-au mai gândit la acel moment neplăcut cu Mărgăritescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Este un scor care ne mulţumeşte, dar calitatea jocului, mai ales în prima repriză, mă nemulţumeşte total. Probabil ultimele evenimente şi-au pus amprenta. A fost o primă repriză cu greşeli tehnice inexplicabile, am întâlnit o echipă cu multe schimbări şi probabil asta ne-a uşurat victoria. Mă bucur că jucătorii s-au concentrat la joc şi nu s-au mai gândit la acel moment neplăcut cu Mărgăritescu. Băieţii i-au dedicat golurile, în semn că sunt aproape de el. Eu cred că nu a făcut prostii", a spus Ioan Andone.

Tehnicianul a adăugat că nu se aştepta să-l vadă pe acţionarul Cristi Borcea la meci, dar că probabil acesta a simţit că "este un moment greu pentru jucători". "Urmează meciul orgoliilor cu Steaua, deşi nu ştiu dacă mai avem şanse la primele două locuri. Mă bucur că a venit şi Cristi Borcea pe neaşteptate la meci, nu ne venea să credem, a simţit că este un moment greu pentru jucători. Campionatul este departe, ne gândim la Cupă", a mai spus tehnicianul.

Referitor la faptul că a avut un schimb de replici cu suporterii prezenţi la Tribuna a II-a a stadionului din Bistriţa, Andone a menţionat: "Strigau ceva de o valiză, păi dacă era o valiză, o luam eu, mă duceam la Monte Carlo, glumesc, desigur".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, la Bistriţa, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Gloria, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Returul va avea loc pe 11 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici