ANDORRA-ROMÂNIA - Nicolae Manea: Pe cei din Andorra îi vom mânca la primul fel

Nicolae Manea, şeful secţiei de fotbal a clubului Corona, este foarte optimist în ceea ce priveşte partida echipei naţionale a României din această seară cu Andorra, precizând că "tricolorii" îi vor "mânca la primul fel" pe adversari.

207 afișări
Imaginea articolului ANDORRA-ROMÂNIA - Nicolae Manea: Pe cei din Andorra îi vom mânca la primul fel

Nicolae Manea (Imagine: Eduard Andrei/ Mediafax Foto)

"Ce naiba, cu Andorra să nu câştigăm? Îi mâncăm! Îi vom mânca, aşa, la primul fel. Normal, nu putem să ne aruncăm acum şi să spunem că le dăm 7-8, dar ce naiba, îi batem. Mie mi-a plăcut de Măţel, care a spus că e bun şi 1-0. Da, ne trebuie mai mult, dar băiatul a fost precaut. Lasă să zicem noi că batem cu 1-0 şi să fie mai mult, decât să fie invers", a declarat, vineri, Nicolae Manea, într-o conferinţă de presă.

Echipa naţională a României întâlneşte în această seară, de la ora 21.30, pe Estadi Comunal, selecţionata Andorrei, într-o partidă din Grupa D a preliminariilor CM 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici