Andre Greipel a câştigat etapa a cincea a Turului Franţei

Ciclistul echipei Lotto-Belisol, Andre Greipel, a câştigat, joi, etapa a cincea a Turului Franţei, disputată între localităţile Rouen şi Saint-Quentin, pe distanţa a 196,5 kilometri, acesta fiind al doilea succes consecutiv al germanului în Marea Buclă.

133 afișări
Imaginea articolului Andre Greipel a câştigat etapa a cincea a Turului Franţei

Andre Greipel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Greipel, în vârstă de 29 de ani, s-a impus la sprint în faţa australianului Matt Goss, argentinianului Juan Jose Haedo, francezului Samuel Dumoulin şi a britanicului Mark Cavendish.

Purtătorul tricoului verde, slovacul Peter Sagan, nu a participat la acest sprint, fiind implicat într-o căzătură cu trei kilometri înainte de final. Ambuscada s-a creat după căzătura americanului Tyler Farrar.

Ciclistul elveţian al echipei RadioShack, Fabian Cancellara, şi-a păstrat tricoul galben de lider în clasamentul general, fiind urmat de britanicul Bradley Wiggins şi francezul Sylvain Chavanel, ambii cu şapte secunde întârziere.

Etapa a VI-a a Turului Franţei se va disputa pe distanţa a 207,5 kilometri, între localităţile Epernay şi Metz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici