Andreea Chiţu, premiată cu titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Prahova

Vicecampioana mondială la judo Andreea Chiţu a fost premiată, joi, cu titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Prahova, ea primind şi un cec în valoare de 1.000 de lei.

138 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiţu, premiată cu titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Prahova

Andreea Chiţu, premiată cu titlul de cel mai bun sportiv al judeţului Prahova (Imagine: Mugur Vărzariu/Mediafax Foto)

Chiţu, în vârstă de 26 de ani, a mai primit acest premiu şi anul trecut.

Cele mai bune echipe prahovene ale anului, CSU Asesoft Ploieşti (campioană naţională la baschet masculin) şi Petrolul Ploieşti (locul 3 în Liga I la fotbal) au fost recompensate cu 800 lei.

Dintre cei 13 performeri ai ramurilor olimpice au fost prezenţi la festivitate doar Andreea Taivan şi Oana Bucă (handbal - Activ CSO Plopeni). Fiecare dintre sportivii acestei ramuri a fost premiat cu 450 de lei.

Aceeaşi sumă a revenit şi reprezentanţilor ramurilor neolimpice: secţia karate CS Petrolul, secţia radioamatorism CS Petrolul, Luminiţa Dogaru (popice - Conpet Ploieşti), Bogdan Rădulescu şi Gheorghe Bărăgan (ambii minifotbal - Vispesti 2010 Ploieşti).

În încheierea festivităţii, câţiva dintre cei mai longevivi antrenori din sportul prahovean au primit câte o diplomă.

Antrenorul de box Titi Tudor a declarat că sala de premiere a fost prea mică în comparaţie cu performanţele sportivilor. "Păcat că ne aflăm într-o sală aşa mică, în contrast cu performanţele acestor sportivi. Nu vreau să jignesc pe nimeni, este bine că sportivii sunt încă apreciaţi, dar parcă eforturile lor merită măcar un loc decent pentru a fi premiaţi. Cât despre diploma oferită antrenorilor, ce să spun? E frumoasă, dar nu cântă", a spus Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici