Andreea Ogrăzeanu, medalie de bronz la 100 de metri, la Jocurile Mondiale Universitare

Atleta Andreea Ogrăzeanu a cucerit, luni, medalia de bronz în proba de 100 de metri, cu cea mai bună performanţă personală a sezonului, 11 secunde şi 41 de sutimi, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Kazan (Rusia).

175 afișări
Imaginea articolului Andreea Ogrăzeanu, medalie de bronz la 100 de metri, la Jocurile Mondiale Universitare

Andreea Ogrăzeanu (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Campioană europeană de juniori şi de tineret, Andreea Ogrăzeanu a fost întrecută de Aunyelay Scott (SUA), cu 11.28, respectiv Lina Gricikaite (Lituania), cu 11.32.

Ogrăzeanu îşi îndeplinise anterior JMU şi baremul pentru Campionatele Mondiale din lunga august, de la Moscova, dar în proba de 200 de metri.

Tot luni, în proba de săritură în lungime, la competiţia de la Kazan, Cornelia Deiac s-a clasat pe locul patru, cu 6,36 metri, în condiţii meteo dificile, cu ploaie continuă, reprize de furtună şi vânt în rafale.

Medalia de aur a probei a revenit campioanei europene de sală, Daria Klişina (Rusia), cu 6,90 metri, urmată de compatrioata sa, Elena Sokolova (6,73 metri) şi de Michelle Weitzel (Germania, 6,56 metri).

Cealaltă reprezentantă a României la săritura în lungime, Cristina Sandu, a ocupat locul 10, cu 6,20 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici