Andrei Cristea: Poate intru în Cartea Recordurilor cu golul dat la Târgu Jiu

Atacantul echipei Poli Iaşi, Andrei Cristea, care a înscris în secunda 11 în partida de sâmbătă, de la Târgu Jiu, cu Pandurii, a declarat, duminică, în glumă, că speră să ajungă în Cartea Recordurilor prin această reuşită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"E prima dată când reuşesc să înscriu aşa de repede. Mai ştii, poate intru în Cartea Recordurilor cu golul dat la Târgu Jiu! Oricum, mai puţin contează că am marcat. Important este că echipa a scos un punct important pe terenul unei echipe care a învins formaţiile de top. Nu suntem încă scăpaţi de retrogradare. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să fim sută la sută concentraţi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, de etapa viitoare. Acel meci ar putea fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare şi tocmai de aceea trebuie să câştigăm", a afirmat Andrei Cristea.

Jucătorul împrumutat de la Dinamo Bucureşti a mai spus că şi-ar dori să încheie acest sezon cu 10 goluri marcate: "Am dat până acum şapte goluri în acest sezon, dintre care cinci pentru Poli. Sincer, mi-aş dori să ajung la cota 10. Ţinând cont că în ultimele două meciuri am dat trei goluri, nu văd de ce nu aş putea să mai dau măcar trei în ultimele patru partide, cât au mai rămas de jucat. Oricum, până la urmă cel mai mult contează să ajut Politehnica să scape de la retrogradare. Am reuşit anul trecut, nu văd de ce nu aş face-o şi acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici