Andrei Pavel, despre noua colaborare cu Simona Halep: E o plăcere şi o onoare să fiu alături de ea

Andrei Pavel a fost cooptat de Simona Halep în staff, dar va rămâne în continuare în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, însă va colabora cu Halep şi va încerca să o ajute pe sportiva clasată acum pe locul doi în ierarhia WTA să câştige un turneu de Grand Slam.

887 afișări
Imaginea articolului Andrei Pavel, despre noua colaborare cu Simona Halep: E o plăcere şi o onoare să fiu alături de ea

Andrei Pavel, despre noua colaborare cu Simona Halep: E o plăcere şi o onoare să fiu alături de ea

"Vă pot spune că este o plăcere şi o onoare să fiu alături de Simona. Scopul meu este să o ajut cu ce pot mai mult, din experienţa mea", a declarat Andrei Pavel în cadrul unei conferinţe de presă.

Pavel a intrat în staff-ul Simonei Halep imediat după ce aceasta a fost eliminată de Maria Sharapova în primul tur de la US Open. Pavel va primi un salariu de 8.000 de euro pe lună.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici