Andrei Pavel: Voi decide cu o oră înainte de tragerea la sorţi dacă voi juca

Căpitanul echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, a declarat, marţi, la Helsingborg, într-o conferinţă de presă, că va decide dacă va evolua în partida de dublu a întâlnirii de baraj cu Suedia cu doar o oră înainte de tragerea la sorţi de joi, informează site-ul Federaţiei Suedeze de Tenis.

15 afișări
Imaginea articolului Andrei Pavel: Voi decide cu o oră înainte de tragerea la sorţi dacă voi juca

Andrei Pavel: Voi decide cu o oră înainte de tragerea la sorţi dacă voi juca (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Vom vedea joi, voi decide cu o oră înainte de tragerea la sorţi dacă voi evolua", a declarat Pavel.

El a recunoscut faptul că jucătorul numărul unu al suedezilor, Robin Soderling, va fi greu de învins.

"Este evident într-o formă foarte bună. Sperăm să-l putem învinge pe Andreas Vinciguerra, însă va fi de asemenea greu. Este un jucător care nu renunţă uşor, luptă până la capăt, mai ales în meciurile contând pentru astfel de competiţii", a precizat Andrei Pavel.

Căpitanul nejucător al României a adăugat că speră ca la meciuri să asiste şi cel mai mare jucător din istoria României, Ilie Năstase.

Potrivit sursei citate, componenţii echipei României, care se pregătesc de luni la Helsingborg, au rămas suprinşi de faptul că suprafaţa de joc pe care se va desfăşura întâlnirea cu Suedia este mai lentă decât s-ar fi aşteptat.

Jucătorul numărul 1 al României, Victor Hănescu, s-a arătat încântat de faptul că suprafaţa de joc seamănă cu cea de la US Open, ultimul turneu la care a participat înaintea meciurilor cu Suedia.

Întâlnirea Suedia-România, din cadrul barajului pentru rămânerea în Grupa Mondială a Cupei Davis va avea loc între 18 şi 20 septembrie la Helsingborg, într-o sală de aproximativ 3.000 de locuri.

Echipa României va fi formată din jucătorii Victor Hănescu (locul 28 ATP), Victor Crivoi (locul 95 ATP), Horia Tecău (locul 55 ATP la dublu) şi Andrei Pavel (locul 121 ATP la dublu).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici