Andrei Raţiu nu s-a îndoit în faţa Barcelonei. Supărare la Gaziantep

Proaspăt calificat la Euro 2024, internaţionalul român Andrei Raţiu a fost rezervă, astăzi, la meciul Rayo Vallecano - Barcelona 1-1, intrând în ultimele 12 minute.

1167 afișări
Imaginea articolului Andrei Raţiu nu s-a îndoit în faţa Barcelonei. Supărare la Gaziantep

Andrei Raţiu n-a pierdut în faţa Barcelonei. Supărare la Gaziantep

În prima divizie din Spania, Rayo Vallecano a remizat acasă cu Barcelona, scor 1-1, în etapa a 14-a din La Liga. Gazdele au condus pe tabelă din minutul 39 şi până în minutul 82. Raţiu a intrat în minutul 78 în locul spaniolului Unai Lopez.

Rayo Vallecano este pe locul 8 în clasament, cu 19 puncte, iar Barcelona ocupă poziţia a 3-a, cu 31 de puncte. Lider este Girona, cu 34 de puncte, urmată de Real Madrid, 32 de puncte, ambele având un meci în minus.

În Turcia, tot astăzi, Gaziantepspor a cedat acasă cu Ankaragucu. Formaţia lui Şumudică a luat gol în prelungirile primei reprize (turcul Uludag a înscris din pasa lui Olimpiu Moruţan) şi n-a mai putut reveni. La trupa din Gaziantep, românii Niţă, Maxim şi Drăguş au fost titulari, la fel şi ex-giuleşteanul Junior Morais.

Formaţia pregătită de Marius Ninel Şumudică este pe locul 12 în Şuperlig, cu 15 puncte, iar adversara, antrenată de fostul mare internaţional turc Emre Belozoglu, este cu un loc deasupra, cu un punct în plus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici