Andy Murray a renunţat să participe la ceea ce trebuia să fie primul său turneu al sezonului. Decizia luată de britanic cu privire la Australian Open

  • Andy Murray a renunţat să participe la ceea ce trebuia să fie primul său turneu al sezonului în Florida săptămâna viitoare.
  • Fostul numărul unu mondial a acceptat un wild card în Delray Beach Open şi trebuia să joace primul său meci vinerea viitoare.
160 afișări
Imaginea articolului Andy Murray a renunţat să participe la ceea ce trebuia să fie primul său turneu al sezonului. Decizia luată de britanic cu privire la Australian Open

Andy Murray a renunţat să participe la ceea ce trebuia să fie primul său turneu al sezonului. Decizia luată de britanic cu privire la Australian Open

Decizia sa nu are legătură cu capacitatea sa fizică, a precizat acesta. El a primit un wild card şi pentru Australian Open şi va călători în Australia la mijlocul lunii ianuarie unde va sta o perioadă de carantină înainte de începerea primului mare şlem din 2021 pe 8 februarie.

Australia are protocoale stricte privind intrarea în ţară.

Federer a anunţat organizatoriii zilele trecute că nu va participa la turneul din Australia.

"În cele din urmă, Roger nu a avut timpul necesar pentru a se pregăti în mod riguros pentru un Grand Slam şi este foarte dezamăgit că nu va putea veni la Melbourne în 2021", a declarat conducătorul turneului, Craig Tiley, adăugând că aşteaptă să-l vadă din nou pe elveţian cu ocazia ediţiei din 2022.

Există motive pentru optimism în ceea ce priveşte perspectivele lui Murray pentru 2021, după ce i-a învins atât pe Evans, cât şi pe Cameron Norrie la recentul eveniment Battle of the Brits.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici