Andy Murray, eliminat în optimile de finală ale US Open

Tenismenul Andy Murray, locul ATP, a fost învins, luni, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, 6-7 (2), 7-6 (0), de sud-africanul Kevin Anderson, locul 14 ATP şi cap de serie numărul 15, în optimile de finală ale US Open, britanicul ratând pentru prima dată din 2010 accesul în sferturi la un Grand Slam.

387 afișări
Imaginea articolului Andy Murray, eliminat în optimile de finală ale US Open

Andy Murray (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Muray şi Anderson au disputat un meci de patru ore şi 18 minute, cel mai lung de la această ediţie a turneului american.

Jucătorul din Africa de Sud va juca în sferturi cu elveţianul Stanislas Wawrinka, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 5.

Într-un alt meci din optimi, al doilea favorit al turneului, elveţianul Roger Federer l-a învins, cu scorul de 7-6 (0), 7-6 (6), 7-5, pe americanul John Isner, locul 13 ATP şi cap de serie numărul 13.

Federer îl va avea adversar în faza următoare pe francezul Richard Gasquet, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 12, care a trecut, în optimi, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4, 6-1, de cehul Tomas Berdych, locul 6 ATP şi cap de serie numărul 6.

Astfel, meciurile din sferturile de finală ale US Open sunt următoarele:

Marţi

Novak Djokovici (Serbia), locul 1 ATP - Feliciano Lopez (Spania), locul 19 ATP şi cap de serie numărul 18;

Marin Cilici (Croaţia), locul 9 ATP şi cap de serie numărul 9 - Jo-Wilfried Tsonga (Franţa), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 19.

Miercuri

Kevin Anderson (Africa de Sud), locul 14 ATP şi cap de serie numărul 15 - Stan Wawrinka (Elveţia), locul 5 ATP şi cap de serie numărul 5;

Roger Federer (Elveţia), locul 2 ATP - Richard Gasquet (Franţa), locul 12 ATP şi cap de serie numărul 12.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici