Andy Murray - Novak Djokovici, în semifinale la Roland Garros

Tenismanul britanic Andy Murray, cap de serie numărul 3 şi locul 3 ATP, s-a calificat, miercuri, în semifinalele French Open, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

505 afișări
Imaginea articolului Andy Murray - Novak Djokovici, în semifinale la Roland Garros

Andy Murray - Novak Djokovici, în semifinale la Roland Garros (Imagine: Hepta)

Murray l-a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 7-6 (4), 6-2, 5-7, 6-1, după trei ore şi 16 minute, pe spaniolul David Ferrer, al şaptelea favorit al competiţiei şi poziţia a opta în ierarhia mondială.

În semifinale, Andy Murray îl va întâlni pe sârbul Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, de spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 6 şi locul 7 ATP.

Murray, în vârstă de 28 de ani, a mai jucat două semifinale la French Open, în 2011 şi 2014, ambele pierdute în faţa lui Nadal.

În cealaltă semifinală se vor întâlni francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 15 ATP, şi elveţianul Stan Wawrinka, locul 9 ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici