Andy Murray nu va participa la Turneul Campionilor

Tenismanul britanic Andy Murray a anunţat, miercuri, că nu va participa la Turneul Campionilor de la Londra, care se va desfăşura în perioada 4-11 noiembrie, din cauza unei accidentări la spate.

98 afișări
Imaginea articolului Andy Murray nu va participa la Turneul Campionilor

Andy Murray nu va participa la Turneul Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Scoţianul ar putea participa la sfârşitul lunii noiembrie la un turneu demonstrativ. De asemenea, Murray figurează printre jucătorii care vor evolua la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, din decembrie, alături de spaniolul Rafael Nadal şi sârbul Novak Djokovici.

La Turneul Campionilor de la Londra şi-au asigurat participarea spaniolii Rafael Nadal şi David Ferrer, precum şi sârbul Novak Djokovici, informează L'Equipe.

Pentru celelalte locuri disponibile se luptă argentinianul Juan Martin Del Potro, cehul Tomas Berdych, elveţienii Roger Federer şi Stanislas Wawrinka, dar şi francezii Richard Gasquet şi Jo-Wilfried Tsonga şi canadianul Milos Raonici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici