Andy Murray se opreşte în turul doi la Melbourne, învins de japonezul Taro Daniel

Andy Murray (113 ATP) este eliminat de la Australian Open după ce a fost învins de japonezul Taro Daniel (120 ATP), în patru seturi, 6-4, 6-4, 6-4, 6-4, după 2 ore şi 49 de minute de joc.

102 afișări
Imaginea articolului Andy Murray se opreşte în turul doi la Melbourne, învins de japonezul Taro Daniel

Sursa foto: Twitter/Taro Daniel

A fost un meci foarte lung, în mare parte din cauza faptului că raliurile au fost destul de lungi şi intense din punct de vedere fizic. Nici Murray, şi nici adversarul său nu au reuşit să lovească decisiv, astfel că raliurile s-au încheiat în mare parte cu execuţii surprinzătoare sau cu o greşeală.

Japonezul a jucat mai multe meciuri bune în calificări şi se pare că nivelul său de joc este suficient pentru a-l menţine la Melbourne. Murray nu a avut joi cea mai bună evoluţie, dar a luptat foarte mult pe tot parcursul meciului.

În primul set, Daniel a reuşit un break timpuriu, dar Murray a revenit la scurt timp după aceea. Cu toate acestea, jucătorul japonez a trecut din nou în faţă şi a închis primul set cu 6-4.

Al doilea set a fost un altul similar. Încă o dată, Daniel a fost cel care a dominat, în special pe primul său serviciu. Nu i-a permis prea multe lui Murray şi chiar şi atunci când britanicul a găsit şanse pe al doilea serviciu al japonezului, acesta a fost destul de solid.

Setul 3 a început cu un break pentru Murray, care a preluat un avantaj timpuriu de 2-0, astfel că britanicul părea că va găsi în sfârşit o soluţie. Cu toate acestea, el a cedat imediat, nereuşind să treacă în mod constant serviciul 1 şi având dificultăţi şi cu serviciul 2.

Totuşi, echilibrul s-a păstrat până la 4-3, când Daniel a avut o serie de 4 game-uri consecutive, pentru a încheia setul cu 6-4.

O victorie mare pentru japonez, care va intra în top 100 după acest eveniment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici