Andy Roddick, mesaj de felicitare pentru Simona Halep: Felicitări! Savurează momentul!

Ultimul număr unu mondial dat de tenisul masculin american, Andy Roddick, a avut nevoie de zece zile pentru a realiza că Simona Halep a câştigat, la Roland Garros, primul titlu de Mare Şlem al carierei.

662 afișări
Imaginea articolului Andy Roddick, mesaj de felicitare pentru Simona Halep: Felicitări! Savurează momentul!

Andy Roddick, mesaj de felicitare pentru Simona Halep: Felicitări! Savurează momentul!

Poreclit 'A-Rod', carismaticul jucător care a reuşit, la un moment dat, să îngroape o minge în suprafaţa de joc la propriu, şi-a amintit şi că, la Australian Open, îi ura româncei să câştige cât mai repede primul titlu de Mare Şlem, aşa cum tocmai o făcuse daneza Caroline Wozniacki.

"Nu aş fi putut fi mai fericit pentru Caroline Wozniacki. Savurează acest moment. Cât îmi doresc acest moment să vină şi pentru Simona Halep. Vine...", scria Andy Roddick pe Twitter, pe 27 ianuarie 2018.

Pe 19 iunie, Roddick a scris din nou pe Twitter, cu gândul la Simona Halep. "A venit. Cu întârziere... felicitări Simona Halep. Nimic nu este mai frumos în sport decât să vezi cum un proces anevoios ajunge să fie răsplătit. Savurează momentul", a scris Roddiack, care a jucat cinci finale în turneele de Mare Şlem, dar a câştigat-o doar pe prima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici