Anghel Iordănescu despre stadionul care îi va purta numele: Mă onorează intenţia celor din Voluntari

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este onorat de intenţia autorităţilor din Voluntari de a da numele său stadionul din localitate, precizând că se simte unul "de-al lor".

144 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu despre stadionul care îi va purta numele: Mă onorează intenţia celor din Voluntari

Anghel Iordănescu despre stadionul care îi va purta numele: Mă onorează intenţia celor din Voluntari (Imagine: Robert Frunzescu/Mediafax Foto)

"Mă onorează intenţia celor din Voluntari. Eu am o locuinţă în Pipera, deci sunt de-al lor. Sunt legat de Voluntari şi de Pipera, am fost senator de Ilfov şi voturile cele mai multe le-am primit de acolo. Cred că propunerea vine de la prietenul meu, primarul Pandele. Cred că o relaţie de prietenie a introdus în Consiliul Local această propunere", a declarat Iordănescu.

Consiliul Local al oraşului Voluntari a hotărât ca stadionul din localitate, pe care joacă echipa nou-promovată în Liga I, să poarte numele selecţionerului Anghel Iordănescu. Consilierii oraşului Voluntari au aprobat şi fondurile necesare modernizarii arenei din cartierul Pipera. Suprafaţa de joc se află într-un amplu proces de modernizare, au fost demarate procedurile pentru achiziţia unei instalaţii de nocturnă, iar în aceste zile se construieşte o tribuna cu 2.100 de locuri, cu care capacitatea arenei va ajunge la 4.600 de locuri. Tot în aceste zile se vor monta turnicheţii şi instalaţia de supraveghere video.

În data de 1 iulie va fi inaugurat noul corp al cladirii din peluza nord, construcţie ce contine o sala de forţa, o bucătărie, sala de mese, bazin de recuperare, saună, vestiar şi 10 camere duble la standardul unui hotel de 5 stele pentru cantonamentul dinaintea meciurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici