Anghel Iordănescu: Nu ştiu dacă să am sau nu încredere în vraciul Marijana Kovacevici

Antrenorul echipei naţionale a României, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu ştie dacă ar trebui să aibă sau nu încredere în vraciul Marijana Kovacevici din Serbia, care îi tratează pe jucătorii Lucian Sânmărtean şi Răzvan Raţ.

164 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu: Nu ştiu dacă să am sau nu încredere în vraciul Marijana Kovacevici

Anghel Iordănescu: Nu ştiu dacă să am sau nu încredere în vraciul Marijana Kovacevici (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Raţ şi Sânmărtean au şanse să joace în meciul de sâmbătă de la Belfast, împortiva Irlandei de Nord, Iordănescu a spus: "Întrebaţi-o pe... Cum o cheamă? Marijana, întrebaţi-o pe Marijana. Nu ştiu dacă trebuie să am eu încredere sau nu. Dacă nu am făcut un astfel de tratament, nu am avut un contact cu această doamnă, i-aş face o nedreptate dacă m-aş pronunţa. În orice caz, eu ţin foarte mult la opinia doctorului de la echipa naţională şi ceea ce îmi vor spune jucătorii în cauză. Am vorbit cu Sânmărtean, şi doctorul cu Raţ, s-a ţinut legătura cu ei. Mai puţin să-i fi văzut cum se prezintă. Am avut o discuţie şi cu Victor Piţurcă, antrenorul lui Sânmărtean, când s-a întors în ţară. Eu ţin foarte mult la el şi la punctul lui de vedere. Am vorbit şi despre starea de sănătate a lui Sânmărtean şi despre evoluţia lui din Arabia Saudită, dar decizia finală mi-o voi asuma".

Selecţionerul României s-a arătat îngrijorat de starea de sănătate a mai multor jucători convocaţi. "Raţ şi Sânmărtean nu au ajuns, se află încă la Belgrad, unde se încearcă recuperarea lor. Nu eu am decis plecarea jucătorilor la Belgrad, am văzut speculaţii. Eu mi-am dat acordul, dar a fost doleanţa jucătorilor de a se încerca recuperarea. Cea mai mare grijă o am de la starea de sănătate a jucătorilor. Costel Pantilimon este ieşit din circuit pentru acest meci, Raţ şi Sânmărtean sunt în tratament, au probleme Keşeru şi Gardoş cu gleznele umflate şi se încearcă recuperarea lor. Au făcut antrenamente uşoare. Mai e pe lista medicului Săpunaru, care acum, sper că se simte bine şi cei doi absenţi pe care îi regret Marica şi Tănase, care erau în atenţia mea. În total sunt opt probleme medicale, la unii dintre ei e greu de anticipat dacă vor putea lua parte la acest joc cu Irlanda de Nord", a mai spus Anghel Iordănescu.

Jucătorii Răzvan Raţ şi Lucian Sânmărtean sunt trataţi de vraciul Marijana Kovacevici din Serbia, în urma accidentărilor suferite în ultima perioadă, Federaţia Română de Fotbal încercând astfel să le grăbească refacerea pentru a juca în meciul echipei naţionale cu Irlanda de Nord.

Partida Irlanda de Nord - România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici