Anghelache: Luchin şi Curtean au spus că vor să plece de la Dinamo

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, luni, că jucătorii Srdjan Luchin şi Alexandru Curtean au cerut conducerii clubului, după încheierea meciurilor din 2013, să fie lăsaţi să se transfere la alte echipe.

147 afișări
Imaginea articolului Anghelache: Luchin şi Curtean au spus că vor să plece de la Dinamo

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pe 18 decembrie, după terminarea ultimei etape, domnul Luchin împreună cu Curtean au avut o discuţie cu conducerea clubului, în care au spus că doresc să plece la o altă echipă, cu argumente foarte corecte şi bine puse la punct: că au jucat destul, că doresc mai mult. Noi am spus că nu e nicio problemă, căutăm şi noi oferte, aveţi şi voi impresari care să caute oferte, căutaţi şi dumneavoastră. Când se va termina vacanţa vom sta de vorbă şi, în contextul în care va exista o propunere concretă, plecaţi, dacă nu rămâneţi în continuare, pentru că Dinamo încă mai are nevoie de voi. Ştiu despre Curtean că ar fi avut discuţii, dar nu avem încă o ofertă concretă. Despre Luchin, ştiu că el caută, caută şi domnul Opria şi caut şi eu, pentru că am anunţat că în principiu jucătorul doreşte să se transfere. Aşteptăm oferte convenabile şi clubului", a spus Anghelache, la Digi Sport.

Impresarul Cristea Opria a declarat, tot luni, că antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, îl doreşte pe fundaşul Srdjan Luchin pentru un transfer la actuala campioană a României, dar gruparea "alb-roşie" nu vrea să-l lase să plece la marea rivală. Luchin este la Dinamo din vara anului 2011, iar Curtean din ianuarie 2012.

Anghelache a mai menţionat că FC Dinamo nu a fost interesat de un transfer al atacantului Denis Alibec de la Inter Milano, deoarece jucătorul nu a mai evoluat din luna mai a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici